دانلود پایان نامه

اینجا فقط تکه های از پایان نامه به صورت رندم (تصادفی) درج می شود که هنگام انتقال از فایل ورد ممکن است باعث به هم ریختگی شود و یا عکس ها ، نمودار ها و جداول درج نشوندبرای دانلود متن کامل پایان نامه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه ، پروپوزال ،سمینار مقطع کارشناسی ، ارشد و دکتری در موضوعات مختلف با فرمت ورد می توانید به سایت  40y.ir  مراجعه نمایید.

رشته حقوق همه گرایش ها : عمومی ، جزا و جرم شناسی ، بین الملل،خصوصی…

در این سایت مجموعه بسیار بزرگی از مقالات و پایان نامه ها با منابع و ماخذ کامل درج شده که قسمتی از آنها به صورت رایگان و بقیه برای فروش و دانلود درج شده اند

ر مورد میزان شکلات و شیرینی‌هایی که آن‌ها به طور متوسط مصرف می‌کردند سؤال شد.در سن34 سالگی محققان میزان ارتکاب به جرم در این کودکان را بررسی کردند.مور با انجام این مطالعات متوجه شد69درصد از افرادی که تا سن34 سالگی دست به ارتکاب جرم زده‌اند در دوران کودکی خود هر روز شکلات مصرف می‌کردند.مور در این باره گفت:ما در ابتدا فکر می‌کردیم این موضوع ممکن است به دلایل دیگری باشد.بنابراین ما تصمیم گرفتیم فاکتورهای دیگری مانند وضعیت اقتصادی خانواده‌ها،چگونگی تربیت والدین و نظارت آن‌ها بر رفتار کودکان،محل تولد کودکان در شهر یا نواحی غیر شهری و مانند آن‌ها را در این تحقیق وارد کنیم تا شاید به دلایل دیگر این موضوع پی ببریم.اما با این وجود باز هم تحقیقات انجام شده ما را به همان نتایج اولیه رساند.به عبارت دیگر بدون توجه به محیط پرورش کودکان و شیوه زندگی آن‌ها و مسائلی مانند میزان درآمد متوسط خانواده،شیوه کنترل و نظارت والدین،میزان تحصیلات و مواردی مانند این،افرادی که در دوران کودکی شیرینی و شکلات زیادی مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بسیار بیش‌تری نسبت به دیگر کودکان،دست به ارتکاب جرم می‌زنند.مور در این باره گفت:این مطالعه سؤالات زیادی را در ذهن ما به وجود آورده است.یکی از این سؤالات این است که آیا مواد شیرین مانند شکلات‌ها دارای ترکیباتی هستند که باعث بروز رفتارهای خشونت آمیز و ضد اجتماعی می‌شود؟آیا مصرف بیش از حد محصولات شیرین تأثیر خاصی روی شیوه تربیتی کودکان دارد که باعث می‌شود آن‌ها در سنین بزرگسالی بیش از دیگران جرأت ارتکاب به جرم داشته باشند؟مور معتقد است شاید مورد دوم احتمال بیش‌تری داشته باشد.در حقیقت بررسی‌ها نشان می‌دهد کودکانی که معمولاً شکلات زیادی مصرف می‌کنند کودکانی هستند که رفتار درستی در خانواده ندارند و سعی می‌کنند از خشم و بدرفتاری استفاده کنند تا والدین را مجبور به دادن شکلات بیش‌تر کنند.در حقیقت این کودکان در رفتار با والدین خود صبر و حوصله را نمی‌آموزند.مور همچنین تأیید کرد رژیم‌های غذایی کودکان تأثیر عمیقی روی رفتار آن‌ها دارد.مور در این باره گفت:به این ترتیب فراهم کردن یک رژیم غذایی درست و متعادل می‌تواند تأثیر بسیار شگرفی در بهتر کردن رفتار کودکان در زندگی آینده آن‌ها داشته باشد. (www.pubmed.com)

آیا خوردن غذاهای شیرین باعث ارتکاب جرم و نمایش رفتارهای ضد اجتماعی می شود؟در اوایل دهه1970و1980ادعاهای زیادی شد که به خاطر کنترل جنایات و ناامنی های اجتماعی جلوی عرضه مشروبات الکلی و نیز شیرینی جات گرفته شده و یا حداقل برای آن ها محدودیتی ایجاد گردد.مثال بارزی در مورد انزجار از شیرینی،مربوط به سال1978می باشد که،طی آن دان وایت پس از به گلوله بستن آقای جرج مسکون،شهردار سانفرانسیسکو و آقای هاروی میلک،مشاور عالی شهر ادعا نمود او در حالت جنون و به هم خوردگی مغزش که عامل آن خوردن شیرینی جات بوده است به این اعمال زشت و خشن دست زده است. (کارپر،1379،421)
سوال این است،آیا مواد قندی باعث پر تحرک شدن می شود؟این گونه باور که مواد شیرین باعث بروز رفتارهای غیر عادی و حملات جنون آمیز در بعضی از افراد می شود به هیچ وجه عمومیت ندارد.در مطالعات انجام شده توسط موسسه بین المللی بهداشت روانی،با چند مورد از این گونه مسایل،برخورد گردیده است، والدین چند کودک،از رفتارهای غیر طبیعی فرزندان خود،بعد از خوردن شیرینی جات گله مند بوده اند.نمونه ی واقعی این آزمایشات برروی18نفر از کودکان پیش دبستانی از سنین2تا 6ساله انجام شده که12نفر آنان در مقابل شیرینی جات حساسیت داشته و6نفر بقیه عکس العمل خاصی رادر قبال خوردن شیرینی نشان نداده اند.کودکان دسته ی اول به نام کودکان حساس به قند و دسته ی دوم کودکان بی تفاوت در مقابل قند لقب گرفته اند.به کلیه کودکان تحت آزمایش در زمان های متفاوت مواد قندی طبیعی یا مصنوعی خورانیده شده و سپس آن ها را به حال خود گذاشتند تابا همدیگر بازی کنند.مشخص نبود که کدامیک از کودکان چه نوع چیزی خورده اند،ولی هر کدام ازآن ها برای مشخص کردن حرکات فیزیکی درحین بازی از لباس مخصوصی استفاده می کردند.از نحوه ی بازی کودکان کسی نمی توانست بفهمد که کدام پسر بچه به طور مخفی چه شربتی را خورده است.هیچ یک از والدین،مربیان و نظار قادر به دیدن تغییر محسوسی دررفتار کودکان نبودند.کودکان شیرینی خورده،بیشتراز کودکان شیرینی نخورده،جنب وجوش از خودشان نشان نمی دادند.پژوهندگان در نهایت چنین جمع بندی کردند که خوردن مواد قندی ایجاد تحرک فوق العاده یا رفتار غیر عادی در کودکان به وجود نمی آورد.در واقع هر مطالعه ای که به صورت دو طرفه وبه روش سنتی تا کنون انجام شده بود این نتیجه را داشته که،شکر را برای جلوگیری از ارتکاب جرایم از سر قلاب بر دارید.من از نتیجه ی50یا60پروژه ی تحقیقی که رفتار کودکان را در قبال استفاده از شیرینی جات مورد مطالعه قرار داده است با اطلاع هستم.اگر شما به نتیجه این مطالعات دقت کنید متوجه خواهید شد که قند در نوع رفتار کودکان هیچ گونه تاثیری نداشته است. (کارپر،1379،421-422)
پس از بررسی نتایج مطالعات انجام شده علمی در سال1991دکتر دایان.ا.گنس از دانشگاه هاوایی چنین جمع بندی نمود که قند هیچ گونه عکس العمل نا مناسب اجتماعی و شرارت در کودکان به وجود نمی آورد چه نرمال باشند و چه حساس به قند.در هر حال،دکتر گنس حالات استثنایی را نیز از نظر دور نداشت.او به والدین هشدارداد محروم کردن کودکان از مواد قندی به خاطر جلو گیری از شرارت و رفتار های ناهنجار آن ها،درست نبوده و چه بسا ممکن است عواقب بدتری هم داشته باشد.دلیل آن چنین است که خوردن مواد قندی باعث آرامش خیال واستراحت مغز شده وخونسردی رابه شخص برمی گرداندواز ارتکاب اعمال تند و خشونت بار جلوگیری می کند.دکتر بانی اسپرینگ استاد روان شناسی دانشکده ی پزشکی شیکاگو پیشنهاد می نماید،آزاد گذاردن بیش از حد کودکان ممکن است آن ها را از حد اعتدال خارج نماید.
در این قبیل موارد است که،والدین گمان می کنند مصرف مواد قندی سبب نا آرامی و شرارت کودکان می گردد،در حالی که در اصل مواد قندی جزو مسکن ها به شمار می رود.باعث تعجب است که قند افراد شرور را ملایم تر می سازد.برطبق بررسی های انجام شده توسط گروه پژوهشگران دانشگاه ویسکانسین در مدیسون،حقیقت مبهوت کننده آن است که به نظر می رسد قند در تغییر و اصلاح رفتار تعدادی از افراد خاطی و شرور موثر واقع می شود.در طی انجام یک آزمایش دو منظوره،به تعداد115نفر از مجرمین پسر زیر20ساله و هم چنین به تعداد39نفر پسران جوان دبیرستانی غیر مجرم،ضمن صبحانه،مقادیری دانه های غلات شیرین شده با شکر طبیعی یا مصنوعی داده شد.کل شکر مصرفی هر فرد در این آزمایش حدود40 گرم بوده است.از کلیه افراد تحت آزمایش پس از خوردن صبحانه معمولی و صبحانه توام با شیرینی،تست کامل رفتاری به عمل آمد و این آزمایش دو بار تکرار گردید.دکتر جوزف.پی.نیومن رهبر تحقیق چنین جمع بندی نمود که هیچ گونه رفتار سویی که حاکی از تاثیر نامطلوب قند،در افراد باشد مشاهده نگردید. (کارپر،1379،423)
این شخص می گوید،در واقع قند ها ممکن است در بچه های مشکل دار از نظر رفتاری تا حدودی باعث کاهش رفتارهای شرارت بار آن ها نیز بشود و این گونه بچه های شرور بعد از خوردن مواد قندی همراه با صبحانه ی خود آرام تر شده و رفتارهای مناسب تری را از خود نشان می دهند.البته باید اضافه کرد که افراد غیرمجرم نیز بعد از خوردن صبحانه،همراه با شیرینی،رفتارهای صمیمانه تری داشته اند.ولی در نهایت باید گفت ثابت گردیده قندو سایر کربوهیدرات ها،در افراد باعث کاهش فعالیت های دماغی می گردد. (کارپر،1379،424)
در جمع بندی مطالب بالا می توان گفت قند ها به دونوع تقسیم می شوند. قندهای خوب (قند طبیعی) و قند های بد (قند صناعی).توصیه ما خوردن قند طبیعی درجهت رفع نیاز بدن و اجتناب از مصرف بیش از حد قند مصنوعی است.نقش شیرینی جات درارتکاب جرم یک نقش نسبی است،نه این که بخواهیم خوردن شیرینی را یک عامل مستقیم در رفتارهای مجرمانه بدانیم.نکته ی کلیدی حفظ تعادل در مصرف این گروه از مواد مغذی در زنجیره ی غذایی است.
منابع کربوهیدرات:لوبیا،غلات،نان سبوس دار،سویا، سیب،برنج،سیب زمینی، هلو و سایر میوه‌ها. (تبیان)
مبحث دوم:چربـی ها
چربی های رژیمی چه از منابع حیوانی و چه از منابع گیاهی شکل ثانویه ی ذخیره ای تولید گرما و انرژی برای بدن است. (ویلیامز،1383،6)
چربی ها به دو نوع،چربی‌های اشباع شده(نامطلوب،بد)وچربی‌های اشباع نشده یا غیر اشباع(مطلوب، خوب)تقسیم می شوند.چربی خوب میزان کلسترول بد را کاهش می دهند و چربی های بد میزان کلسترول خوب را کاهش می دهند.چربی‌ بد به چربی‌های اشباع شده موجود در مواد غذایی گفته می شود.چربی‌های اشباع نشده‌ی نیز به دو دسته تقسیم می‌شوند:چربی‌های امگا3 و امگا6. (تبیان)
این اسید های چرب از جمله اسیدهای چرب ضروری ای هستند که،برای سلامت تان به آنها نیاز دارید و از آنجا که بدنتان نمی تواند آن ها راخودش به تنهایی بسازد،می بایست از طریق رژیم غذایی دریافت گردند.تحقیقات گسترده ای نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا3برای مغز ضروری است و عملکرد رفتاری و ذهنی را تحت تاثیر قرار می دهد.امگا3به بهبود عملکرد مغزی وارتباط بهتر سلول های مغزی با یکدیگر کمک می کند.افرادی که دچار کمبود امگا3 هستند ممکن است از افسردگی و اختلالات غذایی رنج ببرند.ادعای جدیدی تحت این عنوان که روغن ماهی رفتاررا بهبود می بخشدو پرخاشگری را کاهش داده و مشکلات شدید رفتاری را کنترل می کند مطرح شده است.در یک مطالعه انجام شده در مورد خشونت،محققان عقیده دارند که بین خشونت واسیدهای چرب رابطه وجود دارد.محققان دریافتند که افرادی که مکمل های امگا3دریافت کرده اند میزان خشونت آن ها تا3/1کاهش پیدا کرده است.دراین آزمایش افرادی که سوابق طولانی خشونت داشته اند با اسید های چرب امگا3 قادر به کنترل عصبانیت و پرخاشگری خود برای اولین بار شده اند.نکته ی مهم این است که الکل امگا3 را از مغز پاک می کند. (http://www.theguardian.com)
اسید چرب امگا3 نقش خیلی مهمی در کاهش کلسترول دارد.اسیدهای چرب غیر اشباع که در ماهی ها فراوانند،بر نواحی خاصی از مغز که با عواطف ارتباط دارند تأثیر می‌گذارند.پژوهشگران مشاهده کرده‌اند که، افراد با میزان‌ پایین‌تری از امگا۳ در خون، بیشتر مستعد هستند که دیدگاهی منفی نسبت به زندگی داشته باشند و بیشتر به طور تکانه‌ای رفتار می‌کنند،در حالی که افرادی که در خونشان میزان بالاتری از امگا۳ دارند،معمولاً توافق‌پذیرندو با احتمال کمتری اخلاق تند و خشن از خود نشان می‌دهند.(www.nojanserver.com)
اسید چرب امگا3 برای ساختار و عملکرد مغز ضروری است.تحقیقاتی در انگلستان و هلند نشان داده است که مصرف مکمل امگا3 در رژیم غذایی زندانیان، جرائم را35٪ کاهش داده است. (www.cnn.com)
امگا3وامگا6 به عنوان معجزه قرن جدید در دنیای تغذیه مدرن شناخته شده اند.همان طور که اشاره کردیم امگا3 یکی از اسیدهای چرب ضروری است.این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری نامیده‌اند که اولاً برای ادامه حیات بدن کاملاً ضروری است و ثانیاً چون ،توسط خود بدن انسان قابل تولید نیست،وحتماً باید از طریق رژیم غذایی با مکمل‌ها تأمین شود.بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود،به مواد تغذیه‌ای ازجمله اسیدهای چرب نیاز دارد.امگا3 باعث بهبود خلق و خو،رفتاروشخصیت اشخاص می‌شود.نتایج تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که میزان اسیدهای چرب امگا3و امگا6در خون آن‌ها کم است،نسبت به دیگران رفتار متغیرتر و دیدگاه منفی‌تری دارند و دارای تنش‌های عصبی و علائم افسردگی هستند،در عین حال افرادی که اسیدهای امگا3 و امگا6 بیشتری در خون خود دارند،سازگارترند. (تبیان)

آیا ممکن است داشتن کلسترول پایین شمارا شرورتر و بداخلاق تر ازداشتن کلسترول بالا بنماید؟شاید بعید و احمقانه به نظر می رسد ولی به هر حال به عنوان یک تئوری قانون مند علمی مورد بحث قرار گرفته و از آن پشتیبانی گردیده است.اولین نتیجه حاصل

دسته بندی : پایان نامه حقوق

دیدگاهتان را بنویسید